Modna urednica, stilistka ter modna svetovalka 

Svoje prvo delo je Manca Vodopivec pričela v Galeriji Emporium, kot moška modna svetovalka.
S časom je pričela delovati tudi kot moška modna stilistka revije David, ter se uveljavila še kot poznavalka moške mode.

Maja 2014 je svojo pot nadaljevala kot stilistka, ter modna urednica revij L&Z Slovenija in Grazia Slovenija,kjer je mesečno pod lupo postavlja tekoče modne trende in delila modne nasvete v vseh modnih odsekih revij

Konec leta 2015 je zapustila uredniško mesto, ter se posvetila področju osebnega modnega svetovanja, oblikovanju osebnega stila, pravtako priskoči na pomoč tudi pri izbiri garderobe za posebne priložnosti.

V zavihku MODNE ZGODBE pa si oglejte projekte pri katerih je sodelovala kot stilistka.


Osebni blog Mancina's spot 

Leta 2011 je ustanovila osebni modni blog Mancina's spot, ter pričela evolucijo osebnega stila deliti s svetom.
Mancinas Spot je modni dnevnik kjer prepleta osebni stil s tekočimi modnimi trendi, ter deli svoje modne ideje z bralci. Dnevnik je obenem tudi stran kjer lahko prebirate lepotne novičke, ter potujete po svetu in odkrivate kotičke sveta, ujete skozi njene oči.


Obdobje manekenstva

Po končani gimnaziji je pričela s študijem ekonomije, a se je v zadnjem letniku odločila slediti sanjam, ter se z dvema velikima kovčkoma podala v Milano, kjer je pričela svojo pot kot model.
Obdobje dveh let in sodelovanje z modnimi znamkami kot so M*Faganel, Maja Štamol, Sanija Reja Aske, PolzelaBognerL'oreal, Revlon, Viviane Westwood jo je naučilo delovanja modne industrije, pred kamero, ob tem pa je začutila željo po delitvi svojega pogleda na modo s širnim svetom.

Using Format